search
top
Currently Browsing: Suka-suki

Test personaliti – Rahsia mata

Dalam entry kali ni, ana nak share satu test personaliti melalui mata yang ana terjumpa masa silent reading di facebook. (teringat pulak kat kawan ana yang kata ana ni “drone” sebab silent reader. hehe) Pemilik asal test ini oversea means, explanation dalam bahasa inggeris. Ana lupa pula nak take note nama beliau. Apapun, test personaliti melalui mata ini ana nak share sekadar suka-suka. Have fun!

Sila pilih jenis mata yang menarik minat anda. Boleh pilih lebih kalau suka.

Sila pilih jenis mata yang menarik minat anda. Boleh pilih lebih dari satu.

Sudah pilih no mata yang mana menarik minat anda? Take note atau ingat no pilihan mata tu. Boleh pilih lebih dari satu sebab benda ni test personality. Manusiakan unik. Mungkin kita ni combination of many personality. Semasa ana baca test ini di facebook, ana pilih tiga mata iaitu no 1, 5 dan 6. Maksud kepada setiap mata tu ana tak nak translate kerana takut misleading dia punya maksud.  Jom check maksud pilihan anda!!

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini
Nak kitab Teknik SEO Merah Jambu? Klik sini

Eye 1, Deep Down You Are Open. You’re the type of person who will welcome almost anyone into your life and heart. You believe that it’s better to take a risk and get hurt than to close yourself off to the world. You don’t show the world your fears or insecurities. You believe that your problems should be dealt with privately. You try to be totally there for everyone, even if you’re hurting inside. Helping others is how you heal.

Eye 2, Deep down you are Conscientious. You’re the type of person who’s always looking to make a good impression and do the right thing. You believe your actions make a difference in other people’s lives, no matter how large or small they are. You don’t show the world how worried and upset you are. You see a lot of misery and injustice that you keep to yourself. You are devoted to being the best person possible. It’s the least you can do with your time on this planet.

Eye 3, Deep Down you are tortured. You’re the type of person who has a very tumultuous past that still affects you today. You can’t help but think that life is some sort of sick cosmic joke. You try to find your peace wherever you can. You don’t show the world your darkest thoughts. You have a lot to endure, and your keeping it to yourself. Your outlook can be surprisingly sunny at times. You’re an expert at picking yourself up when you fall.

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini
Nak kitab Teknik SEO Merah Jambu? Klik sini

Eye 4, Deep Down you are philosophical. You’re the type of person who’s likely to over think everything and anything. You like to get to the deeper meaning of things. You get so lost in your thoughts that it’s sometimes hard to tell up from down. You don’t show the world how unsure you are about everything. You may be figuring things out, but you’re still confident. You see life as a puzzle, and you like playing with the pieces until they fit together. You may not ever figure out the meaning of it all, and you’re okay with that.

Eye 5, Deep down you are mysterious. You’re the type of person who hasn’t figured yourself out, so good luck to anyone else who plans to try! You are a mash up of many contradictions, and your mood changes daily. Once find yourself, you’ve changed into someone else. You don’t show the world much about yourself. You are a person of few words and confusing actions. You prefer to observe and learn about people before you chime in. You only say things that you are sure of.

Eye 6, Deep down you are sensitive. You’re the type of person who notices everything and forgets nothing. You are very in tune with the world. You feel deeply, and sometimes the silliest things can affect you. You are easily brought to laughter or tears. You don’t show the world how fragile you are. You instead show people how insightful you can be. You are good at anticipating what’s going to happen in your life. You are often the first one to see what’s coming.

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini
Nak kitab Teknik SEO Merah Jambu? Klik sini

Eye 7, Deep down you are fiery.
You’re the type of person who’s always energetic or passionate. There’s nothing subtle about you… ever. You tend to love or hate everything. You have a ton of opinions, and you make up your mind quickly. You don’t show the world how anxious you are. You have a lot of energy, and too much of it means you can be quite nervous. Everything is very high stakes for you. You can’t help but build up the drama in your head.

Eye 8, Deep down you are eccentric.
You’re the type of person who has unusual interests, beliefs, and practices. You’ve always been a bit of a weirdo. You don’t care much for rules or tradition. You do things your way and let the chips fall where they may. You show the world everything about you. You have nothing to hide, and you just laugh off those who judge you. You wish everyone was more like you. There’s a lot of joy in being a non-conformist.

Eye 9, Deep Down you are Intuitive. You’re the type of person who understands other people and the world very well. You don’t let on to how much you know. You can tell so much from someone’s facial expressions or tone of voice. And you always know when you’re being lied to. You show the world exactly what you want to show. Besides being good at reading people, you also know how you’re being read. You know when you’re being manipulated, and you know how to manipulate someone if you have to. You usually don’t resort to it though!

 Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini
Nak kitab Teknik SEO Merah Jambu? Klik sini

 

 

JDT menang Liga Super 2014!!

Entry kali ini ana nak cerita tentang BOLA. What? Seriously? Biar betul ana!!

JDT

Ana telah mencilok image ini dari google

Sebelum piala dunia berlangsung, company ana ada keluarkan memo tentang disiplin pekerja sepanjang tempoh ia berlangsung. Mula-mula tu ana rasa surprise sebab nak piala dunia pon siap kene ada memo disiplin dikeluarkan ke? Macam pelik sebab bidang kerja company ana ni tak ada kaitan pon dengan bidang sukan.

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Mahu belajar buat cokelat sendiri? Klik sini

Then apabila boss explain his concern regarding this matter, barulah ana faham. Kat TV pon pemberita ada selit-selit nasihat supaya peminat bola ni jangan sampai mengganggu prestasi kerja. Rupa-rupanya, pekerja yang GILA BOLA TAK BERTEMPAT ada tendency untuk mohon cuti, datang lewat, mengantuk di tempat kerja dan kadang-kadang sampai ambil medical leave. The worst case is, bila mengantuk, pekerja tidak focus dan boleh mengakibatkan kemalangan. Ayat boss ana time meeting yang ana ingat-ingat lupa.

“you watch people playing football, and make them making  million of money but you are not. In fact, you are the one who might have lost your job if you are not in the right discipline.”

Tapi, sudah tentu bukan semua yang GILA BOLA itu mempunyai masalah disiplin. Pandailah mereka manage masa dan menjaga prestasi kerja mereka.

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Mahu belajar buat cokelat sendiri? Klik sini

Actually, ana bukan lah peminat bola tegar pon. kadang-kadang saja ikuti perkembangan bola ni. By the way, ana bukan nak cerita tentang piala dunia di brazil tu. Sukan bola yang ana nak cerita ni tentang Liga Super yang dijuarai oleh JDT!! (Bangga kejap). Hehe.. Oleh kerana JDT menang liga super 2014, kerajaan negeri Johor telah mengumumkan cuti umum pada 26th June 2014 iaitu hari ini..

images

Ini pon ana rembat dari google image. huhu

Kalau ikutkan status-status rakan-rakan di Facebook dan tweeter, pastinya ramai yang mengwar-warkan berita ini bermula malam tadi. Betul tak? Untuk kes ana yang kerja swasta ni, ade terdetik lah juga di hati. “Betul ke dapat cuti ni?” So, hari ini kami pon datang lah kerja seperti biasa.

Alhamdulillah, baru je tadi keluar memo mengatakan pekerja dibawah scope union akan dibayar gaji mengikut kadar kerja lebih masa iaitu public overtime. Manakala yang tidak dibawah scope union (seperti ana) akan mendapat satu replacement leave. Ok la tu kan.

So, kesimpulan yang ana buat berkenaan kemenangan JDT di Liga Super 2014 ini ialah;

Pertama, sebagai rakyat johor, bangga la sebab menang. Hehe..

Kedua, mana yang bukan orang johor tetapi bekerja di johor, pastinya anda mendapat cuti free ataupun kerja dibayar dengan kadar OT public hari ini. Yahoo!!

Sponsored- about this ads
Part time dari rumah yang lumayan? Klik sini
Mahu belajar buat cokelat sendiri? Klik sini

top