Terreal 20th Quality Anniversary

Terreal (M) Sdn. Bhd. 20th Anniversary – Setiap tahun, CEO Terreal Group, Mr. Herve Gastinel akan melakukan lawatan ke semua factory dan outlet Terreal Group. So, tahun ini lawatan diadakan pada bulan July 2014. Seperti biasa, executive section yang terlibat akan present depertmental acheivement dan next project to be done kepada beliau.

Preparation sebelum event

Preparation sebelum event (tq Mr.Chai yg sporting snapkan gambar exec yang mengada ni. hehe)

Untuk department quality, ana la yg kene present. Nervous betul tapi skrip yang ana dok practice tu tak diguna kan sepenuhnya pon sebab lepas present 1 item trus soalan-soalan power ditujukan oleh CEO ni. Thanks to my boss Mr. Chai + Mr. Franc sebab cover dan banyak jawabkan soalan-soalan power tersebut. Huhu… Actually, presentation ini juga merupakan salah satu cara untuk bina kepercayaan beliau kepada projek yang akan kami bangunkan dan as a business man, beliau juga perlukan maklumat ini untuk identify profitable investment.

Sponsored- about this ads
Part time kumpul point untuk redeem duit sebenar? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini

Pada tahun ini, aktiviti lawatan ini lebih istimewa kerana Terreal (M) Sdn. Bhd. juga menyambut Ulang Tahun ke-20 penubuhan syarikat di Malaysia. Tambahan pula, pelanggan terbesar eksport dari Korea turut serta dalam lawatan ini. Oleh itu, pihak syarikat menganjurkan majlis pendek untuk sambut anniversary ini. Just to share corat-coret majlis aniversary.

IMG_6724

Southern Sales Team caught on the scene

IMG_6727

Early bird…

IMG_6731

Waiting before the ceremony begin

IMG_6734

Waiting the VIP to take their seats

IMG_6749

the VIP

IMG_6786

Korean Team

IMG_6752

General Manager speech – Mr Julien David

IMG_6764

CEO speech – Mr. Herve Gastinel (semangat tu..)

Sponsored- about this ads
Part time kumpul point untuk redeem duit sebenar? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini

  IMG_6754 IMG_6769 IMG_6770 IMG_6775 IMG_6777

Wajah-wajah perfect attendance award

Sponsored- about this ads
Part time kumpul point untuk redeem duit sebenar? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini

IMG_6783

Penyerahan salinan sijil ECO Label & ISO kepada CEO

IMG_6796

Signing ceremony

IMG_6805

Gaya budak nakal. hehe..

IMG_6809

After signing ceremony. Snap gambar sikit..

IMG_7048

Ambil gambar dengan bos-bos after event

IMG_6811

Together with southern sales team

???????????????????????????????

The signing plate.

  ??????????????????????????????????????????????????????????????

Snap gambar kenangan after event. Kredit to K.Nizzam for all the pictures

Kalau tahun-tahun yang lepas, dapat la lunch menu barney’s di swimming pool. Oleh kerana waktu bulan puasa, maka tiada jamuan makan tengahari dibuat. Namun begitu,pihak syarikat telah memberi nasi bariani warisan yang dibungkus sebagai juadah berbuka puasa kepada semua pekerja. Alhamdulillah.. Semoga Terreal berjaya dan terus maju kehadapan In Shaa Allah. Amin.

Sponsored- about this ads
Part time kumpul point untuk redeem duit sebenar? Klik sini
Nak belajar buat duit tanpa modal? Klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published.